Meld je aan voor Follow Me 2023/2024!

Vanaf oktober gaat Follow Me! weer van start. Dit is een vormingstraject voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar, gericht op discipelschap.

Komend najaar zal een nieuwe cyclus van Follow Me! van start gaan. Follow Me! is een vormingstraject, gericht op jongeren tussen 16 en 25 jaar. In dit traject staat discipelschap centraal: wat betekent het om leerling van Jezus Christus te zijn in de wereld van vandaag, heel concreet in je dagelijks leven?

Al vier keer eerder vond Follow Me! plaats in Nederland en tientallen jongeren hebben al deelgenomen. Vanaf het begin is KISI een van de organisaties die Follow Me! ondersteunen en mogelijk maken, omdat we geloven en zien dat Follow Me! een verschil maakt in de levens van jonge mensen en daarmee in de kerk van Nederland. Het is mooi om te zien dat jonge mensen groeien, keuzes maken, Gods plan voor hun leven ontdekken en hun plek innemen in de kerk en de maatschappij.

Ben jij ouder dan 16 en jonger dan 30 jaar, en toe aan een stap in geloof? Neem dan de uitdaging aan! Ga samen met andere jongeren een jaar lang op avontuur! Bij Follow Me! treed je in de voetsporen van Jezus’ leerlingen. In acht weekenden ontdek je steeds meer wie God is, wie jij bent, hoe je met Hem kunt leven en van Hem kunt getuigen. Je maakt vrienden, zoekt antwoorden, zet stappen, bouwt aan je eigen fundament en investeert in je relatie met Jezus Christus en zijn Kerk. Van deze investering krijg je geen spijt!

Wie?    Jongeren van 18 tot 25 jaar; deelnemers vanaf 16 jaar en ouder dan 25 jaar kunnen in overleg worden toegelaten.

Wat?    Acht weekenden met vorming, verdieping, gebed, sacramenten, ontspanning en véél gezelligheid.

Waar?  Bezinningscentrum Emmaus te Helvoirt & het Willibrordushuis in Den Haag.


Wanneer?
      

6-8 oktober 2023                     8-10 maart 2024

10-12 november 2023              19-21 april 2024

15-17 december 2023              24-26 mei 2024

26-28 januari 2024                   28-30 juni 2024


Wat kost het?
Deelname kost 850 euro. De kosten mogen echter geen obstakel vormen, dus neem gerust contact op over de mogelijkheden!

“Follow Me! heeft mij nieuwe vriendschappen met anderen, maar bovenal een nieuwe vriendschap met God gegeven. De opbouw van de weekenden en de input vanuit de verschillende sessies hebben mijn kijk op het geloof en mijn relatie met God in positieve zin veranderd! De praktische opdrachten hebben daarnaast erg geholpen om de nieuw opgedane visies en informatie toe te passen binnen mijn eigen leven. Het helpt me elke dag weer om elke situatie in mijn leven nog meer vanuit het geloof te benaderen.”

Daniël
Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.