KISI key weekend 24-26 Februari 2023:

Vrijdag 24 februari:

Zoals gewoonlijk kwamen we om 18.00 uur samen in het KISI-huis. We beginnen samen aan de eettafel waar we samen eten en verhalen met elkaar delen. Dit is meestal een van mijn favoriete stukken van het weekend want het is altijd leuk om iedereen weer te zien. Na het eten hebben we een doorloop van de musical Emmaus gedaan. Na het oefenen was het tijd voor het tienerprogramma en voor de basisschoolkinderen naar bed te gaan. Na het tienerprogramma gingen wij ook naar bed.

Zaterdag 25 februari:

We begonnen de ochtend als altijd. We gaan ontbijten en dan volgt de sessie. Ik vind de sessies altijd erg interessant want je leert er hoe je dichter bij God kan komen. Hierna hebben we het begin van de musical nog een keer doorlopen. Voordat je het weet is het weer tijd voor de lunch. We aten samen en daarna volgt de pause. In de pauze hebben we een spannende voetbalpot gespeeld. Hierna hadden we weer een oefenblok gehad. De musical begint er steeds beter uit te zien! Na een drukke dag krijg je toch honger dus het avondeten ging er wel goed in. Na het eten oefenden we weer even kort en daarna was het tijd voor een spel. Kisi Bingo! We hebben met elkaar kunnen genieten tijdens het spel hebben we gezongen, gedanst en heel veel gelachen! hierna was het weer tijd voor het tienerprogramma en de basisschool

kinderen gingen naar bed. Bij het tienerprogramma hebben we de film Courageous gezien. Hierna gingen wij ook naar bed.

Zondag 26 februari:

Nadat we vandaag weer hebben ontbeten volgde de sessie weer. Vandaag was de sessie buiten. We hadden geleerd over hoe je naar God kan luisteren. Na de sessie gingen we weer naar binnen. We begonnen meteen met de doorloop maar dit keer met kostuums. Nadat we klaar waren met de doorloop gingen we lunchen. Na de lunch volgde doorloop nummer 2. Ondanks dat we allemaal moe waren hebben we toch nog heel hard geoefend. Na de doorloop gingen we naar de Heilige Mis. Helaas was het na de Mis weer tijd om naar huis te gaan.

Brendan


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.