Een weekend KISI

27-29 januari 2023

Vrijdag

Als ik aan kom bij KISI gaan we meestal eerst avond eten na het eten moet een deelgroep de afwas doen en dat wordt door het weekend heen afgewisseld. Na het afwassen en eten hebben we een doorloop gedaan van de musical Emmaus. Dat is de musical waar we nu aan werken. Rond negen uur begint het tiener programma, op deze vrijdag hebben we een film gekeken.

Zaterdag

Om half acht werd ik wakker, doordat de lichten aan gingen. We beginnen met ontbijt. Dit keer was het de beurt van mijn deelgroepje om de afwas te doen. Na de afwas hebben we de sessie gedaan dat is als we gaan bidden en in de bijbel lezen. Ik vind dat vaak leuk want dan leer je ook dingen en kom je dichter bij god. Daarna volgde weer een doorloop van Emmaus. Ook we hebben met Loreen (choreografe), die alle dansen zelf heeft bedacht, nog wat geoefend. Samen met Franz onze regisseur hebben we ook nog wat scenes geoefend. Dat maakt hongerig en de pasta smaakte lekker. Het tiener programma vond ik heel leuk: we hebben volksdansen gedaan.

Zondag

Op zondag hebben we nog een doorloop gedaan maar dit keer met kostuums! Ik vind de kostuums en de liedjes van Emmaus echt heel mooi. We zijn toen samen naar de kerk gegaan en hebben daarnaar nog wat met Loreen en Franz geoefend

Josie Fitzpatrick


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.