KISI-CLUB musical „De Hemel op Stelten“ was fantastisch

Wat een blijdschap en vreugde straalde de kinderen uit, de geboorte van kindje Jezus die door de engelen zolang werd verwacht.

De 7 jarige Angela stal werkelijk de show, heel veel tekst maar zij straalde als een ware engel. Klein en groot genoot van deze blijde musical, vanuit Helmond het hoofdkantoor van de Kisikids was een grote groep ouders met kinderen gekomen, zij hebben de musical al meerdere keren gespeeld en daardoor konden wij met onze kisiclub kinderen in een dag de musical instuderen, kisiclub zijn mensen met een missie, zij zingen en spelen en vooral om de blijde boodschap uitdragen. Veel blijde ouders en grootouders hebben deze middag genoten van de musical, waarbij Maria een echte baby in haar armen had,    wat een ontroerend tafereel was. De baby huilde zoals Jezus ook waarschijnlijk in de koude nacht heeft gedaan. Het kon niet mooier zijn, wij zijn dankbaar dat dit project veel liefde en vreugde heeft mogen uitstralen. Wij wensen u een Zalig Kerstfeest.

Team KISI-Club Driebergen!


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.