KISI Key: 4-6 November

Afgelopen Vrijdag hebben we na aankomst in het KISI huis geoefend en gingen we vroeg naar bed omdat Zaterdag een bijzondere dag op het programma stond. Het Vlaamse KISI feest! Dus vroeg in de ochtend vertrokken we met een bus vol KISI’s in een grote dubbeldekker naar Vlaanderen!

In België kwamen we aan bij een enorm scholen-complex in Heverlee (Net ten zuiden van Leuven) waar dit feest werd gehouden. KISI Vlaanderen bestaat nu alweer 10 jaar en daarom kwamen we als Vlaamse, Nederlandse en ook enkele Duitse en Oostenrijkse Kisi’s bij elkaar op dit feest.
Zo werden wij getrakteerd op een heel mooi ochtendprogramma. Een geweldig optreden van het orkest van KISI Vlaanderen. Erg indrukwekkend hoe ze een compilatie speelden van vele liederen uit bijna alle musicals. Daarna volgde een musicalmix, een nieuw verhaal gebaseerd op de liederen en personages van allerlei KISI musicals. Erg leuk en grappig!

Na het ochtendprogramma begon in de middag onze voorbereiding voor “Ruth in Concert“. Iedereen in de make-up, kostuums aan en daarna het optreden. Dit optreden van Ruth was een mooi cadeau van KISI Nederland aan KISI Vlaanderen. 
Na de voorstelling gingen we naar de kapel van de school, dat bleek een enorme kerk (voor 1000 mensen heb ik me laten vertellen) met geweldig glas in lood vol afbeeldingen van engelen. Er werd verteld dat het de kapel is met de meeste engelen in België. Op deze mooie plek mochten we een mis vieren.

Na de mis stond ons een lekker buffet te wachten maar na het eten stapten we al weer snel in de bus terug naar Helmond omdat zondag ons nog een drukke dag stond te wachten.
Na aankomst ging iedereen moe maar voldaan snel slapen.


Zondag ochtend splitste we ons op in Arise en Shine. De Arise groep maakte zich klaar voor vertrek naar Den Haag waar ze een optreden hadden van de musical “Spector het beste zit van binnen“ en Shine heeft geoefend voor de musical “Sterrennacht in Bethlehem“ die rond kerst zal worden opgevoerd.

Het was een druk maar erg mooi en gezegend weekeind.


Bruno


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.