Crazy 88

Het KISI huis zat weer overvol afgelopen week met de musicalweek ‘de ongelofelijke comeback’. Het jonge team leerde met veel enthousiasme de musical aan en de opvoering die werd met groot enthousiasme ontvangen door de vele familie en vrienden die waren komen kijken. Tijdens de week kwam ook het Wereldjongerendagen kruis naar het KISI huis wat helemaal aansloot bij het thema van de week. Bij de ongelofelijke comeback vraagt Lilly zich af of ze zeker kan zijn van de opstanding en zien we de leerlingen en vrouwen die na de dood van Jezus op het kruis in grote verwarring zijn en radeloos. Thomas blijft het langste twijfelen en wil niet opnieuw teleurgesteld worden door valse hoop. Maar dan ontmoet hij de verrezen Jezus.

Tijdens de week kregen de deelgroepen 88 gekke opdrachten met de uitdaging er zoveel mogelijk te doen. Er werden veel gekke foto’s gemaakt en verrassende vragen gesteld met een slagroom taart voor het winnende team. De gezinnen kregen aan het einde van de week ook een ‘challenge’ om net als Lilly met elkaar een moment te vinden om in de bijbel te lezen en om te danken en met elkaar te zien dat er zoveel is waar we dankbaar voor kunnen zijn. Vanuit de groep werden er direct extra challenges toegevoegd zoals samen de rozenkrans bidden of zoveel mogelijk pizza eten. Iedereen kan thuis aan de slag met zijn eigen challenges om met vreugde als vrienden van Jezus te leven. We zien er nu al naar uit om elkaar weer te zien.


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.