Bedankt!!

Donderdag 20-10-2022

We zijn heel blij om te kunnen melden dat we een nieuwe ‘tweedehands’ KISI bus hebben kunnen kopen. Een prachtige Iveco Daily uit 2017 die de KISI aanhanger goed kan trekken. De bus wordt omgebouwd en voorzien van een dubbele cabine. Voor veel van de KISI’s is de belangrijkste upgrade dat we van één naar twee zwaailichten op het dak zijn gegaan.

De bus kwam precies op tijd om in de herfstvakantie bij musical kampen dienst te kunnen doen. De oude KISI bus is nog enkele weken in gebruik voor de Tour van het Wereldjongerendagen Kruis door Nederland en zal daarna worden verkocht.

Een heel groot dank aan iedereen die gegeven heeft om de bus mogelijk te maken. Ik hoorde van één van de KISI jongens dat toen hij hoorde dat er een nieuwe bus nodig was hij direct naar zijn spaarpot is gegaan en 5 euro heeft gepakt om KISI op weg te houden.

Dank aan iedereen die hier voor gegeven heeft en met elkaar is een bedrag van 26.855 euro bij elkaar gekomen. De bus en de ombouw met de dubbele cabine kost in totaal 25.708 euro. Dit betekent dat we dankzij de vele gevers ook verzekerd zijn van de dekking van de brandstof en verzekering voor de eerste maanden.

Een heel groot dank aan alle gevers en we wij dankbaar dat we zo weer onderweg kunnen blijven met KISI!

– Harm Ruiter (Coördinator)


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.