KISI trainingsweek 14-20 Augustus

Van 14 tot 20 Augustus was weer de KISI trainingsweek. Een week waarin we oude bekende en nieuwe KISI’s ontmoetten en elkaar (beter) mochten leren kennen.
We begonnen met een dag voor de (tiener)medewerkers, een dag waarin werd uitgelegd wat we gaan doen dit jaar door middel van teaching en teambuilding.
De volgende dag kwamen de kinderen en tieners en begonnen we met een spel om elkaar beter te leren kennen.
Ook begon vanaf toen het oefenen. Dit jaar is de KISI Key opgesplitst in 2 groepen, Shine en Arise. De groep Shine is met Regisseur Franz aan het oefenen voor Ruth in Concert. Een verkorte versie van de Musical Ruth. Op 25 September zal hier een uitvoering van zijn bij het heiligdom in Heiloo.

Arise is bezig geweest met de musical Spector en zij werkten rondom het thema, met dat iedereen talenten heeft.

Tussendoor oefenden de twee groepen samen de liedjes voor de bruiloft van Laurien en Nino (Laurien is al jaren bij KISI en speelde de titelrol in de musical Ruth) waar wij donderdag met z’n allen met de auto en met de trein heen gingen. Mooi om samen de bruiloft te vieren van een KISI!

Door al het oefenen en het hete weer van de eerste dagen zijn we dinsdag lekker gaan zwemmen en hebben gepicknickt op het strandje van Berkendonk. Die opfrisser konden we goed gebruiken en na daarna te hebben gedoucht kon iedereen er weer tegen aan.

Vrijdag had Arise en optreden van Spector in de speeltuin. Dit was een erg geslaagd optreden. De mensen van de speeltuin waren blij ons te ontvangen. Voor een aantal kinderen was dit zelfs hun eerste musical optreden. Goed gedaan!

KISI shine is ook begonnen met het instuderen van de kerstmusical sterrennacht.
De laatste avond hadden we ministry en mochten we tot rust komen bij God.

Het was een intensieve en mooie week waarin nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en oude vriendschappen zijn uitgediept. Een mooi en gezegend begin van een nieuw seizoen van KISI Key.


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.