We bereiden ons voor op de RUTH tournee!

Sinds februari 2022 kunnen we met een deels nieuwe groep van zo’n 94 KISI KEYs weer bij elkaar komen en zijn we aan de slag gegaan om het prachtige verhaal van Ruth weer op de planken te brengen. Dat vraagt veel oefentijd en ook innerlijke openheid om niet zomaar te herhalen wat je in september en oktober deed. Daarbij stonden de nieuwsgierigheid en het uitproberen van hoe je je rol, je dans, je zingen nú doet, centraal. Want je bent natuurlijk dezelfde persoon, maar je hebt toch weer andere dingen meegemaakt, bent weer wat wijzer geworden, en dat mag je nu meenemen in je rol bij de familiemusical „RUTH“.

Als we zo intensief bezig zijn, doen de momenten van stilte en gebed en ook de fanatieke spelletjes heel goed, om lekker te genieten, met God en met elkaar…

Heb je nog geen kaartje voor deze tournee? Laat het niet aan je voorbij gaan! Kijk op https://www.ruth-musical.org/nl voor alle info en tickets. Van harte welkom!


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.