Vacatures bij KISI

Op de achtergrond zijn we de taken bij KISI aan het herstructureren om de missie van KISI ook in de toekomst te kunnen blijven uitvoeren. We willen  graag de taken over meer schouders verdelen, waarbij we zoeken naar de perfecte match tussen uw talenten en onze vacatures. Op deze manier bouwen we aan een duurzame en vruchtbare KISI organisatie, waarmee we kunnen groeien. Bijna al het werk bij KISI gebeurt door vrijwilligers en dat willen we graag zo houden. Voor sommige functies is vanwege de omvang van de taak een vergoeding mogelijk. Voor de functie Back Office Manager en Project Coördinator is een vorm van vergoeding bespreekbaar. Wij zien graag uit naar uw reacties op de vacatures en zijn erg dankbaar als u met uw talenten wilt bijdragen aan de missie van KISI. 

Klik op onderstaande knop voor de taak- en functieomschrijvingen. We zien uw reactie graag tegemoet via info@kisi.nl.

Voor vragen kunt u terecht bij:
Harm Ruiter (Coördinator KISI Nederland)
Telefoon: 06-41482108
E-mail: harm.ruiter@kisi.nl

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.