Medewerkersavond

Beste KISI KEY medewerkers,

van 8-10 januari is ons KISI medewerkersweekend gepland wat helaas niet fysiek kan door gaan. We komen zaterdagavond 9 januari van 19.00-21.30 uur online bij elkaar in plaats van een heel weekend. Heel bijzonder is dat Dale Kauffman vanuit Los Angeles voor ons zal spreken. Hij is een internationaal bekende spreker en oprichter van King’s Kids. Wij hebben veel van zijn materiaal gebruikt bij KISI en het voordeel van online is dat hij de mogelijkheid die avond aan te sluiten. Na de inleiding van Dale zullen we in groepjes delen. Het zou fijn zijn als iedereen 19.00 uur aanwezig is zodat we ook punctueel kunnen starten met Dale.

Graag vooraf aanmelden via: info@kisi.nl. Je krijgt dan een link toegestuurd naar de Zoom meeting.

We zien uit naar om samen nieuwe inspiratie te ontvangen voor het nieuwe jaar! Tot zaterdag!

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.