Nieuw: Pauli – De Koning komt

Zondag 20 december 2020 om 20.20 uur presenteert KISI het nieuwe avontuur van het ondeugende schaapje Pauli en zijn familie. Een poppenkast spel voor jong en oud speciaal voor Kerst! De video wordt op het YouTube kanaal van Kathedraal TV van het Bisdom Haarlem-Amsterdam gepubliceerd, zo ook op ons eigen kanaal. Ga er met het gehele gezin goed voor zitten en geniet van een verhaal rond het thema ‘Verwachten’.

Het verhaal

Pauli, Marie, de herder Florian, de papa en mama van Pauli wachten en wachten op de geboorte van een broertje of toch een zusje. Pauli vraagt zich af of de baby ooit nog wel geboren wordt. De herder Florian vertelt over de komst van een Koning, dat lijkt ook eeuwig te duren. Hoe loopt dat af? Eén ding is zeker: Pauli is het wachten helemaal zat!


Bekijk de aflevering vanaf 20 december 2020 op:


Voorleesverhalen van Pauli kopen?

In de KISI shop vind je voorleesverhalen van Pauli en zijn familie voor jonge kinderen.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.