Adventskalender 2020

Hij staat klaar: de 'online Adventskalender' van bisdom 's-Hertogenbosch. Ook dit jaar mogen wij met grote blijdschap de geboorte van Jezus vieren: Gods liefdesaanbod aan ons.

Bisdom van ’s-Hertogenbosch

Hij staat klaar: de ‚online Adventskalender‘ van bisdom ’s-Hertogenbosch. Ook dit jaar mogen wij met grote blijdschap de geboorte van Jezus vieren: Gods liefdesaanbod aan ons. Met KISI hebben we ook een bijdrage geleverd aan dit project met één KISI lied.

De online Adventskalender werkt in principe hetzelfde als een klassieke adventskalender: elke dag is er een luikje om te openen. Alleen zult u er dit keer geen chocolaatje vinden maar een opdracht of tekst die ons meeneemt naar het Kerstfeest. De meeste opdrachten zijn voor kinderen, vaak samen met hun ouders. Sommige opdrachten zijn specifiek voor ouders en voor grootouders. Door op de onderstaande knop te klikken, komt u direct bij de kalender uit.

Wij wensen u van harte toe, juist in deze tijd van allerlei beperkingen, dat u Jezus heel dichtbij mag ervaren. Een goede voorbereiding op Kerstmis toegewenst!

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.