KISI KEY week – Team I

10-14 oktober 

Deze week heeft een groep uit Noord samen hard geoefend aan de musical Joris en de Draak. Voor veel kinderen was dit een volledig nieuwe musical. De eerste dagen hebben we hard geoefend aan de verschillende scenes en na een paar dagen zat alles er goed in en hebben we meerdere doorlopen kunnen doen.  

Tijdens de week hadden we ook de opdracht om sierraden te maken om ons er aan te herinneren hoe waardevol en kostbaar wij zijn.  Er was ook de optie om je eigen schil te maken. Deze stond voor de wapenuitrusting die wij kunnen gebruiken in de geestelijke strijd tegen het kwaad. 

De eerste avond hebben de tieners een workshop gehad van Kristina, hier hebben wij ons eigen familiewapen gemaakt. Hierop konden we laten zien wie wij zijn, waar wij kracht uit halen, waar wij goed in zijn, en wat Gods plan is voor ons leven. 

Door Marije Soppe


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.