KISI 17-25 oktober afgezegd

Helmond, 16-10-2020

Vanwege de aangepaste corona maatregelen die per 14 oktober zijn ingegaan zijn wij helaas genoodzaakt, om de KISI kampen en opvoeringen in de periode  van 17-25 oktober af te zeggen.

Het aantal Corona besmettingen is in de laatste weken drastisch toegenomen en per 14 oktober zijn er nieuwe en strengere maatregelen van kracht. Zoals de premier zei: het Corona virus moeten we er niet alleen, maar sámen onder krijgen. Om met de woorden van Prinses Anna uit de nieuwe musical Joris en de draak te spreken: ‘….maar alleen samen, alleen samen…..maken we dit land een plaats waar het fijn is om te zijn.” 

De overheid en ook de bisschoppen vragen van ons om solidair te zijn en niet ‘het uiterste’ van wat mogelijk is op te zoeken. Wij hebben ons qua corona protocol steeds georiënteerd op het scouting protocol en ook zij en andere grote jongerenorganisaties hebben de herfstkampen geannuleerd.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.