Uitnodiging KISI Medewerkersdag

Beste medewerkers van KISI CLUBS, KISI Vlaanderen, KISI  KEY en KISI projecten,

Bij deze willen we jullie van harte uitnodigen voor de KISI medewerkersdag op zaterdag 12 september in Helmond met het thema: Leven in aanbidding.

Creativiteit en schoonheid helpen ons bij het verwezenlijken dit doel van ons leven en kunnen tegelijk ook een uitnodiging zijn voor anderen om God te ontmoeten. Hannes Minichmayr (verantwoordelijke KISI internationaal) zegt vaak dat als we ooit niet meer kunnen optreden als KISI’s, we altijd nog God kunnen aanbidden met onze liederen, en Bisschop Robert Barron zegt ons dat schoonheid op dit moment het belangrijkste middel is dat wij als christenen hebben om de Blijde Boodschap te verkondigen. 

Op de medewerkersdag willen we deze ‚eerste roeping‘ van ons leven om God te aanbidden in herinnering brengen, en ons laten inspireren om dit met de hele schepping die we gekregen hebben vorm te geven. Jim en Anne Mills zijn bekende sprekers en artiesten die we gevraagd hebben ons hierin mee te nemen.

Naast verdieping rond dit thema is de medewerkersdag een belangrijk moment van ontmoeting, netwerken, het uitwisselen van ideeën, het bespreken van vragen en plannen maken voor projecten en samenwerking. Wij hopen dan ook dat jullie prioriteit kunnen geven aan deze belangrijke dag en jullie dan allemaal mogen verwelkomen.

Over de sprekers: Jim en Anne Mills, mede oprichters en internationaal directors of Creative Arts Europe, leven buiten Brussel, vanwaar zij de activiteiten in verschillende landen begeleiden. Geboren in Memphis, Tennessee, is Jim is een bekend gitarist, vocalist en songwriter en daarnaast geeft hij les. Jim is een gepassioneerd muzikant, beïnvloed door de ritmes en blues van zijn geboortestreek. Dit hoor je in zijn muziek in een huiskamer rond het haardvuur of tijdens een opvoering in een volle concertzaal.  

Programma:

  • 9.30 Ontvangst / koffie-thee
  • 9.45 Intro en gebed
  • 10.15 Inleiding door Jim en Anne Mills (directors Creative Arts Europe). Thema: schoonheid en aanbidding.
  • 11.30 Aanbidding
  • 12.30 Lunch met ruimte voor ontmoeting en kleine netwerk meetings (o.a. CLUBS onderling, creatief netwerken,  …)
  • 14.00 Sessie II door Jim en Anne Mills 
  • 15.15 Pauze
  • 15.45 Workshop / lofprijsconcert 
  • 17.30 Warm eten
  • 18.30 Afsluiting

Graag aanmelden voor 5 september via info@kisi.nl.

Deelname gratis met een collecte voor Jim & Anne Mills.

Een gezegende start voor het nieuwe seizoen en tot 12 september!

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.