KISI KEY 20, 27 en 28 juni 2020

Dit keer waren we te gast bij een KISI-familie met een mooie grote tuin, daar begonnen we de dag met de Heilige Mis. Daarna deden we met z’n allen een spel waarbij iedereen het al snel warm kreeg van het rennen. Toen vertelde Bas over de nieuwe mini-musical, het was mooi om te zien, hoe hij hier met veel passie over kan praten 😉 Tijdens de lunch hadden we veel tijd om bij te kletsen na elkaar al die tijd niet te hebben gezien. Uiteraard hielden we de hele dag rekening met de richtlijnen van het RIVM. Gelukkig kwam ook de zon door, zodat we daar van konden genieten. Verder hebben we nog een dans en liedje van de nieuwe musical geleerd. De dans vindt plaats op een schaakbord, zodat het helemaal ‘corona-proof’ is. Ik ben benieuwd hoe het eindresultaat gaat worden. Het lied hebben we vierstemmig ingestudeerd en het klonk al erg mooi. Helaas nam ook een paar KISI’s afscheid, we hebben voor hen gebeden en wensen hen veel zegen op hun pad! Al met al was het leuk om elkaar weer in het echt te zien in plaats van online.


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.