Persbericht

Helmond, 2 mei 2020

Première familiemusical Ruth naar najaar 2021 en nieuwe musical van hoop gaat het land in

De première van de familiemusical Ruth wordt vanwege de coronacrisis van 20 september 2020 naar volgend jaar verplaatst. De coronamaatregelen geven in aanloop naar de voor dit jaar geplande première onvoldoende mogelijkheid om met de grote cast & crew van zo’n 100 personen te oefenen en de musical op een podium met veel mensen dicht bij elkaar uit te voeren. Daarnaast bestaat er voor het najaar grote onzekerheid of en hoe grote bijeenkomsten mogelijk worden. Het is jammer dat wij de uitvoeringen van Ruth moeten uitstellen want de relevantie van het verhaal van Ruth, dat gaat over los laten en hoop, is juist heel actueel. 

Op de website ruth-musical.org komen de nieuwe data van de opvoeringen in september en oktober 2021. Diegenen die kaarten hebben gekocht ontvangen binnenkort bericht met verdere informatie wat ze met hun tickets kunnen doen.

In de tussentijd gaan wij  zo snel mogelijk met een speciale nieuwe musical het land in. Deze korte flexibele musical gaat helemaal over de thema’s die ons nu bezig houden: eenzaamheid, los laten, wie ben ik als alles weg valt en vooral hoop. In deze musical zullen we niet alleen de anderhalve meter afstand voor spelers en publiek faciliteren. Wij zullen dit als creatief spel element gebruiken in de hele opzet en spelen met kleinere groepen van zo’n 15-20 kinderen en jongeren, op een wijze die zowel voor spelers als publiek veilig kan zijn.

Met deze musical komen we graag naar u toe zodra het kan. Op het grasveld voor een zorgcentrum of ziekenhuis, via life stream, op pleinen of in parken. Met deze musical willen we de komende maanden een boodschap van hoop delen en tegelijkertijd tastbaar maken dat we niet alleen zijn.   

————————————————————————————————————

KISI – God’s singing kids, Straakvense Bosdijk 96, 5703 GX Helmond
www.kisi.nlwww.ruth-musical.org
info@kisi.nl – 06-41482108