KISI-tournee voorjaarsvakantie 2020

Dit jaar zijn we met KISI-Noord op tournee geweest in het zuiden van Nederland. We sliepen in het KISI-huis in Helmond. We hebben de musical ‘Spector – Het beste zit van binnen’ gespeeld op vijf basisscholen. Op zondag gingen we nog samen oefenen met de verschillende rollen en hebben we twee doorlopen gedaan. Ik speelde in de musical Audax, de dove. Maandag hadden we geen voorstelling maar toen hebben we ’s middags een gebedswandeling gedaan en een flashmob in het winkelcentrum. We gingen het openingslied van Spector doen en toen nog twee andere liedjes.
Woensdag hebben we in Den Dungen voor de 100ste voorstelling van Spector gespeeld. Dit hebben we gevierd met een Mis en daarna met echte Bossche Bollen bij de familie Suijkerbuijk thuis. Ik had nog nooit Bossche Bollen gegeten en die waren echt heel lekker. Ze zaten vol met slagroom en er zat heel veel chocolade op. Toen gingen we uitwaaien in Heusden en ben ik in het water gevallen. Toen mocht ik bij Harm op zijn nek en heeft Arieke me haar jas gegeven en heb ik de reddingsdeken van Yvet gekregen om het weer warm te krijgen. Het leukste van deze musicalweek vond ik de reacties van al de kinderen van de basisscholen waar we zijn geweest. Ik heb een hele leuke week gehad met heel veel leuke mensen!

Brechje de Greeuw

De Carnavalsvakantie was weer begonnen en we mochten weer met KISI KEY op tournee! Deze week waren we met twee teams onderweg. Team Spector en team Quinty. Team Spector kwam zondagochtend al bij elkaar om de musical op te voeren in Heiloo. Daarna hebben we met iedereen heel erg lekker gegeten. Team Quinty begon zondag met nog goed oefenen.

We hebben ontzettend genoten van alle optredens deze week. We hebben op verschillende plekken opgetreden. Voor team Spector was het optreden in Vught bij Novalis heel mooi. Novalis is een theaterwerkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Het verhaal van Spector sloot heel mooi aan bij de plek waar we optraden en de mensen waren erg enthousiast. Ook team Quinty had een heel mooie voorstelling bij missionarissen. De mensen daar waren ook erg enthousiast en het verhaal sloot ook heel mooi aan bij de plek waar ze optraden. De missionarissen hadden heel mooie verhalen te vertellen en ze waren erg blij dat wij bij hen kwamen optreden.

Naast alle mooie optredens hebben we ook met z’n allen ‚Dikke Dinsdag‘ gevierd. Het was een heel gezellige avond. We zijn natuurlijk ook de vaste tijd samen begonnen met een mis op Aswoensdag.

Daarnaast hebben we aan een Ruth flashmob gewerkt. We hebben hier hard voor geoefend. Deze flashmob gaan we te zien krijgen op verschillende locaties om Ruth – De Familiemusical (première 20 september in ’s-Hertogenbosch) te promoten.

We hebben ook nog iets anders super gaafs gedaan. We hebben namelijk een videoclip opgenomen van het lied ‚1000 ideeën‘. Van te voren hebben we hard op de dans en de tekst geoefend zodat het er tijdens de videoclip allemaal netjes en strak uitzag. We gingen de clip opnemen op een super mooie plek in de kerk. We hebben hard gewerkt, maar ik durf te zeggen dat het een ontzettend leuk eindresultaat geworden is.

Wat was dit weer een heel leuke week! Ik heb er weer heel erg van genoten!

Clara Broeders


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.