KISI KEY: 31 januari – 2 februari 2020

Dit weekend hebben we heel veel geoefend voor de tournee in februari. De KISI’s uit het noorden gaan Spector spelen en de KISI’s uit midden en zuid gaan samen op tournee Spector en Quinty’s Droom. Super leuk! Maar je moet wel goed oefenen voor zoiets en dat hebben we gedaan!
De naaiploeg is dit weekend ook hard aan de slag gegaan en hebben al twee(!) nieuwe koorgewaden klaar!
We hebben ook een paar nieuwe gezichten die ons gaan versterken. Alle mannen moesten in het Jongerencentrum slapen op matjes en luchtbedden. Heel leuk maar niet zo chill als je om half drie ‘s nachts wakker wordt en je merkt dat je al een hele tijd op de grond hebt geslapen, je vervolgens je luchtbed gaat opblazen en weer langzaam hand in slaap valt en dan om vier uur weer wakker wordt en het weer lek is. En je dan niet meer kunt slapen😁.

We hebben naast oefenen ook veel tijd gehad voor sessies en een groepsspel waarin we in auto’s hebben geklommen en ballonnen hebben hooggehouden.
Op zondag hebben we heel mooie doorlopen gehad van de beide musicals en hebben daarna met z’n allen het KISI-huis en het Jongerencentrum opgeruimd.
Het regende ook heel veel. Niet zo fijn als je net klaar bent in het Jongerencentrum met het oefenen en je wilt gaan eten in het KISI-huis en dan kletsnat en koud binnenkomt. Gelukkig hebben we er samen veel lol om gehad, lekker pannenkoeken gegeten en zien we uit naar de tournee!

Chris Langendonck


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.