KISI-feest 2019 “HINENI, Here I am!”: 20-22 september

Afgelopen weekend was het tijd voor het 9e jaarlijkse KISI-feest in Nederland met het thema “HINENI, Here I am”. Het was een weekend vol, activiteiten van gezelligheid en verdieping. Zo mochten we leren hoe we overtuigd “HINENI!”, wat “Hier ben ik” betekent, mogen zeggen, en niet “HINENI, ik weenie”. We hebben verschillende getuigenissen mogen horen over en van mensen die dit bewust hebben gezegd en God hebben ervaren. Ook maakte Daniëlle, die al jarenlang actief is bij KISI, bekend dat zij na de kerstvakantie bij de Blauwe Zusters in zal gaan treden!

Naast verdieping was er natuurlijk ook tijd genoeg voor gezelligheid. Naast workshops met verdieping en inspiratie waren en ook creatieve workshops zoals buikschuiven (waarbij Harm toch wel voor de meest bijzondere foto’s heeft gezorgd), schminken en slingers maken.

Ook dit jaar werd het KISI-feest door KISI’s uit verschillende landen bezocht, uiteraard ook door KISI’s uit België. De Vlaamse KISI’s zijn er zowaar in geslaagd een waar KISI-orkest op te richten en een concert tijdens het KISI-feest was dan ook zeker op zijn plaats! Wederom was het Vlaams-café een groot succes met heerlijke Vlaamse bieren en kazen.
Naast het prachtige concert van KISI-Vlaanderen, mochten we genieten van de musical “Quinty” door KISI KEY.

Tijdens de Hoogmis op zondag legde rector De Rycke uit hoe onze daden tot een ‘vlindereffect’ kunnen leiden.
Aan het einde van het weekend namen we afscheid van onze voorzitter van KISI, Peter Broeders, die zich al vanaf het begin van KISI-Nederland enorm voor ons heeft ingezet. In een andere vorm van bestuur dan tot nu toe zal Bert Buirma, vader van twee oud-KISI’s, zijn taak als voorzitter overnemen.

Last but not least werd bekend gemaakt wanneer de nieuwe KISI-musical Ruth in première zal gaan. Dit zal op 20 september 2020 tijdens een eendaags KISI-feest zijn. Ook kregen we vast een voorproefje van de musical in de vorm van een flashmob door de twee Ruths, op wie Pauli overigens stiekem een beetje verliefd is, en alle andere KISI KEY’s.


One Response
  1. Dear KISI Netherlands,
    Thank you for the wonderful and good work of sharing the gospel of Jesus Christ in a lively way.
    Much love from Martin Atwiine….and greetings to all of you.
    God bless you richly.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.