KISI en Amazing: 30 augustus – 1 september

Dit weekend hebben wij samen met een paar kinderen van KISI en Amazing Kids de musical ‘’Spector” ingestudeerd. We begonnen het weekend met het avondeten en hebben elkaar daar beter leren kennen. Daarna hebben we groepjes gemaakt voor de afwas en groep 1 was het eerste aan de beurt. Terwijl zij aan het afwassen waren heeft de rest zijn bed opgemaakt. We hebben daarna een spel gedaan om elkaar wat beter te leren kennen en we hebben een sessie gehad met een sketch over Olie de olifant en Macho de mier. We hebben daarna meteen het eerste liedje van de musical geleerd! ‘’Doe wat je bent’’ het ging gelijk al heel goed en je kon duidelijk zien dat de kinderen het erg leuk vonden. Toen was het tijd voor de basisschool kinderen om naar bed te gaan en hebben de tieners nog even gekletst.
Op zaterdag zijn we begonnen met het ontbijt en hebben daarna nog de andere liedjes van de musical geleerd, we hebben ook nog een sessie gehad met nog een sketch van Olie en Macho. Daarna was het alweer tijd voor de lunch en groep 3 moest afwassen. We hadden die ochtend al veel geoefend dus hebben we KISI-rust gehouden. Toen het eenmaal pauze was, had iedereen wel zin in een spel dus hebben we een foto spel gedaan. Daarna hebben we een doorloop gedaan en heeft iedereen een beetje kunnen zien hoe de musical in elkaar zit. Na een goede doorloop hebben we lekkere frietjes op! We hebben die avond een gebedsavond gehouden en iedereen mocht bij Jezus op schoot komen zitten, gewoon zoals je bent. Het was een hele mooie avond! De basisschool kinderen gingen naar bed en de tieners hebben ‘’The Greatest Showman’’ gekeken.
Op zondagochtend hebben we gezellig ontbeten met lekkere broodjes! We zijn daarna in 2 groepen opgesplitst, een groep ging naar de kerk en de andere groep met de kinderen van Amazing (die protestants zijn) heeft in het KISI-huis zelf een kleine viering gehouden. Toen de andere groep terug kwam van de kerk hebben we even koffie/limonade gedronken en wat lekkers gehad. Toen had het groepje van Amazing Kids iets voorbereid, het liedje ‘’Popcorn’’ met het dansje erbij! Het was erg leuk en daarna hebben we een doorloop gedaan met headsets! Het ging erg goed! Toen hebben we geluncht en snel weer onze headsets opgedaan voor nog een doorloop en deze keer ook met kostuums erbij! Het was erg leuk! Helaas komt wel aan alles een eind. Na de doorloop kwamen de ouders de kinderen ophalen en was het weer tijd om naar huis te gaan. Het was een gezellig weekend en ik hoop jullie snel weer te zien in oktober voor onze tour!

Willemijn Suijkerbuijk, 13 jaar


One Response
Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.