KISI KEY Training Dag 5-11

KISI KEY 23-28 juli.

Dinsdag

We begonnen deze zonnige dag met de H. Mis. Na het middagmaal hebben we verder de groepsdansen geleerd. Supertof, maar ook heel intensief! ‘s Avonds mochten we genieten van een heerlijke picknick aan het meer!

Woensdag

Omdat er vandaag geen priester ter beschikking was, openden we de dag met het ochtendgebed aan het kruis in de tuin van het KISI-huis. We mochten zien hoe groot onze Hemelse Vader is en wat voor prachtige schepping Hij ons cadeau gegeven heeft! Als beloning voor al ons harde werken was een avondje op het springkussen ideaal! We gingen als gekken tekeer!

Donderdag

We leren elkaar door en door kennen en hebben veel plezier! Het is hier supergezellig en we hebben al heel wat gelachen!
We hadden een mooie lofprijzingsavond met verschillende gebedsteams. Dit was een zeer emotionele avond waar we de nabijheid van God mochten ervaren.

Vrijdag

Vandaag begonnen we met een doorloop van de 1e akte. We kregen al een beetje een beeld van hoe de musical eruit zal gaan zien. Na deze intensieve dag deelden we de groep in tweeën. Het grootste deel ging genieten aan het meer, toch waagden zo’n 20 KISI’s zich aan de klimtocht op een van de vele mooie bergen hier.

Zaterdag

Vandaag gingen we verder met onze doorloop, de 2e akte! Als voorbereiding op de zondag luisterden we eerst naar een uitleg van Hannes over ‘De Ark van het Verbond’, waarvan er een schaalmodel in het KISI-huis staat. Hierna vierden we met iedereen de KISI-family Feier.

Zondag

We vierden vandaag de H. Mis. Hierna dronken we koffie met heerlijke Belgische chocolade!
In de namiddag oefenden we in groepen. Wie niet aanwezig moest zijn maakte een wandeling met leuke opdrachten. Ook al regende het een beetje, het was supertof! Vanavond kunnen we tot rust komen bij Onze-Lieve-Heer tijdens de aanbidding. Na een gezamenlijk halfuurtje aanbidding kon je hierna meedoen aan het ‘één-tegen-allen-spel’ of nog wat langer in de kapel blijven.

Eline Abts


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.