BVA week 1

Bisschoppelijke Vastenactie Tournee, 17-22 februari 2019

Deze week zijn we met KISI Noord als eerste groep op Vastenactie tournee geweest. Op zondag kwamen we in Bodegraven aan daar gingen we in het scoutinggebouw de generale doen. Ik speelde deze week de rol van Quinty samen met Meike. Ik vond het heel erg lastig om al mijn tekst uit mijn hoofd te leren, maar het is allemaal wel gelukt! Op maandag was de eerste voorstelling, de première, op de Gabriëlschool in Delft. Toen we zaterdag thuis kwamen zagen we dat papa een waarschuwing had gekregen omdat we in een verboden straat waren gereden met de auto.

Op woensdagochtend waren we in Den Haag. daar gingen we naar de Walvis en hadden we wel drie voorstellingen achter elkaar. Na de laatste voorstelling liep ik terug om me om te kleden en toen werd ik door een juf in een klas geroepen… voor een extra applaus. Na de voorstelling op woensdag gingen we bij de IKEA een spel doen (door de winkel heen rennen en foto’s maken met opdrachten). Ik vond het foto’s maken erg leuk we moesten ook iets kopen van maximaal 5 euro dat het KISI huis nodig had. Wij hadden broodzak sluiters gehaald eigenlijk gingen we nog hotdogs halen maar er stond een kilometerslange rij. Daarom gingen we maar naar de McDonalds, iedereen had een hamburger maar ik had als enige kipnuggets. 

‘s Avonds als we terug kwamen bij onze slaapplek ploffen we met z’n allen op de bank en gingen we stickers ruilen. Bijna iedereen heeft zijn stickeralbum volgeplakt met missionarissen! Ook gingen we bingo spelen, dat was super leuk. De kleine geitjes op de boerderij waren heeel lief, de ene was wit en de andere heel mooi bruin. Op de laatste avond gingen we onze eigen musical kijken die door Eljakim was opgenomen en toen hebben we heel erg om onszelf gelachen.

Ik vond het een super leuke week!

Groetjes van Femke


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.