CD-opname minimusical

CD-opname, 10/11/2018

Veel lachen, gekke gezichten, hard werken, gezellige autoritjes en pijnlijke voeten van het lange staan… ja zaterdag 10 november was het dan eindelijk weer zover: we mochten met een gezellige club van KISI’s uit verschillende Nederlandse groepen weer de studio in. Dit keer om de liedjes in te zingen van de gloednieuwe musical “Quinty’s droom” die speciaal is gemaakt voor de vastenactie-tournee van 2019! Op de vrijdagavond kwamen we al bij elkaar om nog even flink te oefenen, tot grote verbazing bij Bas en Cissy dat de kinderen alles al zo goed hadden voorbereid. Eenmaal in de studio kreeg iedereen zijn eigen koptelefoon voor de muziek en konden we daadwerkelijk van start. Soms zong je wel tien keer hetzelfde stukje overnieuw met groot gejuich als gevolg zodra je hoorde dat het goed was. Het waren twee dagen van vroeg opstaan, hard werken en zere stemmen met elke avond een voldaan gevoel en een geweldig resultaat als afsluiting. Ik vond het weer een eer dat ik deze belevenis mee mocht maken en kan niet wachten op de CD!!

(Yvet Veldhuis)


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.