Spector in het Noorden

KISI KEY Tournee, 14-18 oktober 2018 in Noord-Nederland.

Deze week zijn wij met KISI KEY in twee teams van telkens 20 kinderen en tieners met de mini-musical „Spector“ in het Noorden onderweg: wel 16 keer op in totaal 13 scholen. Het is elke keer weer spannend en ook genieten om zo vele kinderen de boodschap mee te mogen geven: „Want het beste van het beste zit van binnen, je hart en je talenten, je aandacht en je lach…“ 

Aan het eind van de middag kwamen we steeds moe, maar voldaan terug naar Heidebeek, waar we genoten van het prachtige weer en de gastvrijheid. ´s Avonds bij de terugblik kwamen alle verhalen naar boven, allerlei mooie reacties van kinderen en leerkrachten, grappig en ook ontroerend: „Ik heb ook twee handicaps…“ Ja, jij bent kostbaar, uniek, speciaal, je mag er zijn en niemand is zoals jij!

(Ina Ruiter)


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.