Tournee mini-musical Spector

KISI KEY Bisschoppelijke Vastenactie Tour, 11-16 februari 2018.

Zondagochtend kwamen we samen in Helmond en hebben we gebeden voor de ouders die niet meegingen op tournee, en de ouders baden ook voor ons. Toen zijn we gaan oefenen in onze eigen teams om nog alle puntjes op de i te zetten. Na de lunch met onze lieve jarigen van februari, hebben we nog verder geoefend tot we ’s avonds lekker frietjes gingen eten! Na het eten hebben we het nog gehad over dat we echt een team wilden zijn en dat we ervoor wilden zorgen dat iedereen een fijne week had, bijvoorbeeld door elkaar knuffels of complimentjes te geven.

Toen was het voor iedereen tijd om te gaan slapen want de volgende dag moesten we er vroeg uit.

De dagen erna bestonden uit vroeg opstaan, en dan rijden naar de eerste school. Als we hadden opgebouwd speelden we de musical een, twee of drie keer voor de kinderen van die school en gingen alles weer snel afbouwen om naar de volgende school te gaan. Daar speelden we weer een of twee keer en gingen we weer terug naar de gezellige groepsaccommodatie in Appelscha!

Team A is geweest in: Heemstede, Westbeemster, Stadskanaal, Klazienaveen, Houten, Losser, Bargercompascuum, Poeldijk en Honselersdijk.

Team B is geweest in: Hardewijk, Albergen, Enschede, Den Haag, Losser, Cappelle a/d IJssel en Spijkenisse.

Op dinsdag hebben we nog met zijn allen carnaval gevierd met kostuums, spelletjes en taart, en op woensdag zijn we even lekker gaan zwemmen. Daarna zijn Pr. Filip en Isabel helemaal naar Appelscha gekomen om met ons de H. Mis van Aswoensdag te vieren, waarbij hij preekte over chocolade!

Op donderdag vertrok team A om 06.00 uur naar basisschool De Martinus in Losser. Team B vertrok om 7:15 naar de school KBS De Wegwijzer, ook in Losser. Daar werd ook weer de musical gespeeld. Daarna ging team A naar Bargercompascuum en team B naar KBS De Verrekijker gegaan (Losser). Toen we daar klaar waren stapte we in de auto’s en zijn we weer naar Appelscha gereden. Om 15:30 kwam Team A aan en om 15:45 Team B. We hebben die avond lekker gegeten en hebben daarna nog met zijn allen een deelmomentje gehad, samen met de eigenaars van de logeerboerderij waar we verbleven..

Vrijdagochtend was het alweer de laatste dag. Team A ging naar: Rooms Katholieke Basisschool De Verburch-hof en naar Rooms Katholieke Basisschool ’t Startblok. Team B ging naar: Rooms Katholieke Basisschool De Contrabas en naar de Paus Johannesschool. Ook daar hebben we de musical gespeeld, en daarna kwamen de ouders iedereen ophalen bij de familie Suijkerbuijk. En dat was ons fantastische avontuur met de Vastenactie!

Lotte (13 jaar)

Willemijn (11 jaar)


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.