KISI in Leiden

 

KISI KEY in Leiden, 15-17 december 2017

Vrijdagavond. Iedereen had zelf een broodpakketje mee genomen en aten het bij kisi op met heerlijke soep. Die avond gingen we kerstliedjes oefenen, en rond 21.00 gingen de basisschool kinderen naar bed en de kinderen die op de middelbare school zitten mochten nog even naar het tienerprogramma.

Zaterdag. ’s Ochtends toen we opstonden moesten we de tas inpakken en gingen we ontbijten en reden we al vroeg weg naar Leiden.

In Leiden naast de kerk hadden we in een kamertje gekregen waar wij mochten komen en snel toen we daar waren kregen we een lekkere koek en gingen we ons omkleden, nadat iedereen zich had omgekleed gingen we voor de kerk staan en gingen we allerlei leuke kerstliederen zingen. ’s Avonds aten we hele lekkere frietjes en daarna gingen we weer de straat op en het was donker, we gingen naar de kerstmarkt en daar gingen we ook liedjes zingen, en met de kerstman op de foto. Toen we daar allemaal mee klaar waren reden we naar gast gezinnen waar we gingen slapen en ontbijten.

Zondag. We reden bij ons gast gezin vandaan en gingen naar een andere kerk en hadden we een zaaltje waar we samen kwamen. In de mis mochten we liedjes zingen en hadden de lunch na de mis toen zijn we naar een bejaardentehuis gegaan hebben ook liederen gezongen.

Het was super leuk en we hebben met z’n alle heel veel pret gehad.

Anne 11 jaar


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.