KISI Oktobertournee

Oktober 2017, KISI KEY tournee.

Afgelopen week waren we weer op tournee!

Het was heel erg gezellig en superleuk! We hebben 5 keer mogen optreden met de musical “Paulus door God geroepen.’’ We begonnen zaterdag met een optreden in het KISI-huis. Op zondag vierden we de Mis met Priester Filip. Hij had een fantastische preek over ijsjes :D. Hij vertelde over Paus Johannes XXIII die zichzelf vaak vermomde om ijsjes te gaan eten buiten de poort van het Vaticaan. Jezus ‘vermomt’ zichzelf ook als hij zichzelf aan ons geeft in de heilige Hostie.

Daarna hebben we nog samen gegeten en zijn we vertrokken naar Heerde. Toen we daar aankwamen kregen we wat drinken en heerlijke zelfgebakken koekjes. We hebben daar 2 spellen gedaan. Bij het eerste spel moest je met je team een touw door je shirt en broek heen doen en dan aan elkaar vast gaan lopen om een houtblok te halen. Als je weer terug was, kreeg je een opdracht. Wij moesten met ons team een liedje verzinnen. De tekst was: Wij zijn de kisi’s, wij gaan op tournee. Het is heel gezellig! Ga jij ook mee?

Het tweede spel was een bosspel; het douane-spel. Er waren verschillende posten. Bij Godeliva kon je een hartenkaart krijgen, bij Marije een schoppenkaart, bij Cissy een ruitenkaart en bij Dominique een klaverenkaart. Je moest proberen om de kaart af te leveren bij Eva-Maria. Maar ondertussen moest de rest van de leiding je tikken en dan moest je je kaart inleveren. Oh ja en natuurlijk opnieuw beginnen, tenzij je een joker had 😀

‘s Avonds mochten we bij het kampvuur zitten en baden we samen het avondgebed. De volgende ochtend hadden we een lekker ontbijt. Samen met iedereen van Jeugd met een Opdracht hadden we een lofprijzing en hebben we voor elkaar gebeden. Het was echt gezellig! We kregen ook nog een rondleiding en de basisschool kinderen hebben nog 2 spellen gedaan. Na de  lunch mochten we dan onze 2e opvoering doen! Het ging heel goed en iedereen was heel erg enthousiast! Na de uitvoering gingen we met zijn allen afbouwen. ’s Avonds ging er een groepje naar de hei en hadden we weer een kampvuurtje.

Dinsdag gingen we naar Amsterdam waar we onze 3e opvoering hadden op de ‘Elisabeth-Paulus school.’ Na die opvoering gingen we naar Zaandam naar de pastorie van Vader Johannes. Daar werden we al gelijk heel erg verwend met taart en lekker drinken. Daarna hadden we het avondgebed weer en  een goede nacht verhaaltje van Mirjam.

We gingen slapen en de volgende dag was het dan zover: Optreden in het Zaantheater! We kregen een heerlijk ontbijtje, van een paar hele lieve dames. Daarna stopten we alles in de bus en vertrokken naar het theater! We hadden al bijna meteen onze eerste opvoering daar, we pakten alle kostuums en andere spullen en we gingen omkleden. Daarna hadden we onze 4e opvoering en het ging echt heel erg goed! Daarna had Vader Johannes geregeld dat we naar het strand konden! Het was gezellig en super leuk: er waren taartjes en we konden schelpen zoeken en pootje baden. Je kon ook het water in zoals ik deed met Lucia en Elise.

(We waren wel kledder nat maar het was wel leuk!)

Na het strandavontuur vierden we de mis en gingen we heerlijk Iraans eten. En toen was het tijd voor onze laatste opvoering. Het ging echt super goed en ik vond eigenlijk zelf dat de laatste toch wel het beste ging! Na de opvoering kwamen we bij elkaar en hebben we de tournee samen afgesloten. En dat was mijn hele lange verhaal over de tournee! Be Blessed!

Willemijn Suijkerbuijk, 11 jaar


2 Responses
  1. Erg leuk verhaal, Willemijn! Het was een zegen om jullie allemaal hier in Zaandam te hebben en jullie hebben het echt prachtig gedaan!
    Iedereen die ik sprak was echt heel enthousiast, verwachtingen waren overtroffen en een heel aantal mensen waren ook echt geraakt. Heel veel dank!

  2. Adele langkemper Antworten

    ik hoop dat ik jullie volgende keer kan zien optreden ergens in de buurt van Amsterdam. Jullie hadden een mooie viering in de boomkerk. en voor mij en de andere dames een privé optreden.

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.