KISI KEY trainingsweek

Afgelopen week hadden we weer een KISI KEY trainingsweek, we hebben de musical Paulus ingestudeerd die we gaan spelen op het KISI Feest. We hebben veel hulp gehad van Lavinia, een toneel regisseur, zij heeft verschillende oefeningen met ons gedaan, geoefend met de mensen die een rol hebben en een ‘stop and go’ doorloop gedaan met ons.

We hebben ook erg leuke tienerprogramma’s gehad, de eerste avond hebben we even gezwommen in het kanaal en daarna de dag afgesloten met gebed en het lied Adonai Roi (Dit was ook de verjaardag van Harm), de tweede en derde avond hebben we heel interessante tienerprogramma’s gehad met pr. Filip. We hebben het gehad over de Bijbel.

Naast al het oefenen hebben we ook KISI sessies gehad. Op de laatste dag werden we verdeeld over drie groepjes en gingen we steeds een kwartier luisteren naar een van de sessies, namelijk naar die van Ina over stille tijd en Ignatius van Loyola, die van David W. met uitleg over het getijdengebed en die van die van pr. Filip over het woord van God, met als voorbeeld de bevroren kip in het kippenkanon die je, net als het woord van God, eerst moet laten ontdooien.

Aan het eind van de week deden we de generale repetitie en alle ouders mochten komen kijken. Het ging al erg goed, en ook al viel de muziek even uit, hebben we dat goed opgelost!

Ik heb al erg veel zin in het KISI Feest!

Be Blessed

Lotte Suijkerbuijk (13 jaar)


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.