KISI KEY 2017-2018

De inschrijvingen zijn geopend!

Dit is een foto uit 2008, van de eerste Nederlandse KISI-groep. Sindsdien is KISI flink gegroeid! Misschien ben jij één van de KEY’s en wil je graag in het volgend seizoen doorgaan. Of je hebt van KISI KEY gehoord en zou ook graag mee willen doen. Dan is deze info voor jou en je ouders/verzorgers!

Via onderstaande link vinden jullie de informatie voor KISI KEY 2017/2018 met daarin het digitale inschrijfformulier. We vragen jullie om de informatie goed door te lezen voordat je het formulier invult. Mochten er nog vragen zijn, dan horen we deze graag (key@kisi.nl).

KISI KEY INFO 2017-2018

inpaklijstje KISI KEY

Tot en met zondag 18 juni vindt in Oostenrijk het KISI FEST plaats, waarbij ook een aantal Nederlandse KISI’s aanwezig zijn. Je kunt hier het programma bekijken en er is deels ook een livestream. We hoorden dat het een prachtig feest is met honderden KISI’s uit de KISI Familie…

Be blessed – wees gezegend!

Met hartelijke groet,

Het KISI-Team

 


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.