Toen was Denekamp aan de beurt

Opvoering Barmhartige Vader. Denekamp – 2 april 2017.

Vandaag hebben we een opvoering in Denekamp van de musical ‘De Barmhartige Vader’ gedaan. ’s Ochtens kwamen we bij elkaar. Als eerste waren de 2 kinderkoren uit Denekamp er. Zij hebben meegedaan met de musical. De afgelopen weken hebben ze de liederen van de musical hard geoefend. Daarna kwamen de kinderen van KISI Noord. Toen iedereen er was hadden we een doorloop gedaan, de musical een keer helemaal gespeeld. Tegelijkertijd gaven we ook een workshop aan kinderen uit de parochie. Zij hadden de liederen van het voorprogramma geleerd en konden op deze manier ook even stralen op het podium. Na de doorlopen hadden we met elkaar middag gegeten. Daarna hadden we een korte sessie met z’n allen. We hadden een troon gemaakt en iedereen mocht daar om de beurt gaan zitten. Zo kon iedereen even op ‘schoot’ gaan zitten bij God. Tegelijkertijd werd er een lied gezongen over dat we bij God mogen komen en dat Hij dan laat zien hoe kostbaar je bent en hoeveel Hij van je houdt. Daarna was het zover: de musical!! Het is erg goed gegaan, het was vooral knap dat de kinderen in zo een korte tijd de musical konden spelen, we hebben namelijk uiteindelijk maar 1 dag met z’n allen geoefend (KISI Noord en de kinderkoren). Samen hebben we de vreugdevolle boodschap duidelijk kunnen maken dat er een Vader in de hemel is die van ons houdt aan de kinderen en het publiek. Het was erg leuk om dit samen met de kinderkoren en de workshop kinderen te doen.


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.