KISI neemt deel aan solidariteitsconcert voor de heropbouw van irak

KISI neemt deel aan solidariteitsconcert voor de heropbouw van irak

Pater Paulus Athil Sati is sinds 2012 verantwoordelijk priester voor de Chaldeeuws – katholieke gemeenschap te Antwerpen. Heel wat christenen uit de Chaldeeuws-katholieke Kerk zijn door de oorlog in Irak uit hun land gevlucht. Ze proberen hier in België een nieuw bestaan op te bouwen. Op 27 november 2016 zal er in de Van Helmontstraat 23 te Antwerpen een solidariteitsconcert doorgaan voor de heropbouw van de door IS verwoestte Iraakse dorpen. Met onze KISI-groep willen we heel graag onze solidariteit betonen met onze door geweld beproefde broeders en zusters in Christus uit Irak. Tijdens het concert zullen we een viertal KISI-liederen brengen. We nodigen jullie allen uit om deel te nemen aan dit concert zodat we met een grote KISI-groep onze steun kunnen uitdrukken tegenover het Iraakse volk en samen bidden voor vrede in de wereld.

Zou jij graag mee willen doen? Stuur dan een mailtje naar: veerle.77@telenet.be

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.