KISI-Fest Oostenrijk Pinksteren 2016

Met een grote dubbeldekker bus rijden we in het Pinksterweekend 2016 naar het KISI-Fest in Oostenrijk. Iedereen is welkom om mee te gaan jong en oud, hele gezinnen. We rijden vrijdagavond weg en komen na een nachtje slapen in de bus ’s ochtends aan in het prachtige Gmunden. We worden ontvangen in het Toscana congres centrum tussen de bergen gelegen aan een prachtig meer. Daar vieren we met zo’n 1000 KISI’s het  Oostenrijkse KISI-Fest mee. Overnachting is in een school of op eigen initiatief bij pensions in de buurt.

Voor vrijdagavond graag zelf zorgen voor eten en drinken. De rest van het weekend is de catering geregeld.

Mee nemen: Identititeitsbewijs, ziektekostenverzekeringspasje, slaapzak, matje, bijbel, schrift, pen, kisi outfit, nette kleren voor zaterdagavond en zondag, sportkleding en eventueel zwemkleding voor de bikkels die het bergmeer in durven.

Vertrek vrijdag 13 mei rond 18.00 uur Terug maandag 17 mei rond middernacht

Deelnamebedrag 150 euro (incl. busreis, deelnamebedrag KISI-Fest Oostenrijk). Voor gezinnen kan er soms korting worden gegeven. U ontvangt t.z.t. een factuur.

Aanmelden graag zo spoedig mogelijk via info@kisi.nl o.v.v. Naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, emailadres, telefoonnummer en telefoonnummer van een contactpersoon in Nederland tijdens de reis.

Voor verdere informatie:

KISI Nederland Straakvense Bosdijk 96 5703  GX Helmond 06-41482108 info@kisi.nl www.kisi.nl

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert