Wauw, ik ben echt nooit meer alleen!

We kwamen vandaag alweer voor de tweede keer samen in de St. Lucas kerk in ’s-Hertogenbosch met de KISI-club. Terwijl de communicanten en de ouders hun eigen ochtendprogramma hadden in de kerk, mochten wij weer met de broertjes en zusjes van de communicanten (en andere belangstellende!) zingen, dansen, spellen spelen en leren over God!

Wij begonnen met het maken van een echte kooropstellingen. Nadat iedereen zijn plekje in de kooropstelling had gevonden hebben we samen het themalied van deze club bijeenkomst gezongen; Nooit meer alleen. Het lied gaat over het feit dat wij nooit écht alleen zijn, omdat God altijd met ons mee gaat! Dankzij de hulp van een aantal lieve KISI’s die ook meededen met de KISI-club konden wij de bewegingen van het lied goed voordoen en konden wij meteen meedoen!

Na het spelen van een spannend spel waarbij we in tweetallen geblinddoekt opdrachten moesten uitvoeren, was het tijd voor het vieren van de verjaardag van onze jarige job. Stijn is namelijk 6 jaar geworden! Toen we voor hem gezongen hadden en hij koekjes had uitgedeeld, was het tijd voor een toneelstukje. Hierin zagen wij een meisje dat Klara heette. Overal waar ze heen ging, ging God met haar mee. Soms had Klara het lastig, maar op die momenten kreeg zij hulp van Hem, want Hij was steeds bij haar! Zo durfde Klara, ondanks dat ze bang was voor het donker, toch de schuur in te gaan om het vuilnis weg te brengen, want God ging met haar mee!

Ter afsluiting hebben we nog met elkaar gepraat over mensen die wij kennen die zich alleen voelen. We hebben gehad over wat we voor hen zouden kunnen doen, en daarna hebben we samen voor hen gebeden. Nadat we samen het KISI-gebed hadden gebeden, was de KISI-club helaas alweer afgelopen. Wij kijken nu alweer uit naar de volgende keer, maar tot die tijd hoeven wij niet te treuren. Want zoals wij al zongen in het themalied: op school, op het werk, op het sportveld, waar je nu ook bent, God gaat met je mee!

Isabel, Edith en Marleen


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.