Nieuwe uitgave: Iedereen vindt Pauli lief

Twintig schaapjesverhalen, naast de verzameling KISI-CDs, die bij Betsaida te koop zijn, brengt de uitgeverij ook de Nederlandse vertaling van de avonturen van het schaap Pauli, bekend van het KISI-poppentheater.
Boek met 20 Schaapjesverhalen, Pauli is een klein, zwart schaapje. In dit boek leer je hem beter kennen. Je zult zien hoe nieuwsgierig Pauli is! Hij wil altijd nieuwe dingen ontdekken en bedenkt allerlei leuke plannen. Pauli houdt veel van zijn familie Wollewit. En hij heeft een bijzonder plekje in zijn hart voor herder Florian.

Dit voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar werd geschreven door Birgit Minichmayr en bevat aansprekende en kleurrijke tekeningen. Deze verhalen vormen een aanleiding om met kinderen te spreken over het geloof in Jezus als de Goede Herder. Birgit Minichmayr is auteur van verschillende musicals, liederen en verhalen voor kinderen. Birgit studeerde theologie. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Samen met haar man leidt ze de KISI – God’s singing kids. www.kisi.nl of www.kisi.be
Knuffelschaapje. Speciaal bij dit boekje biedt Betsaida ook een knuffelschaapje aan. Dit superzachte knuffelbeest is ongeveer 15 cm groot en is verkrijgbaar in wit en zwart/beige.


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.