This little light of mine …

Vrienden van Jezus, vrienden van elkaar: van zondag tot vrijdag vond de trainingsweek van de KISI KEY groep 2015/16 in Helmond in het KISI-huis plaats. Tien nieuwe KEYers verrijken ons team! We hebben vooral aan de zang gewerkt en van alles geleerd over ademen, zangtechniek, groepsdynamiek en uitstraling, wat we graag verder willen blijven uitbouwen. Dank aan Gaby, die velen individueel gezien en gehoord heeft en waardevolle tips meegaf! In de sessies hebben we het gehad over het leven als leerling van Jezus – met je hart, je hoofd, je handen. En over onze identeit, die God ons heeft gegeven – wij mogen Zijn kinderen zijn! (Herinner je het stuiter-ei …)

Op dinsdag, woensdag en donderdag hebben we heerlijk met zo’n 12-15 kinderen uit de wijk en omgeving gesport (met jibb), levend stratego in het bos gespeeld (met de LEV-groep), en ook gevoetbald, gegeten, hun geschminkt, zijn we op speurtocht gegaan, hebben we naar hun verhalen geluisterd en vriendschap gesloten. Op donderdag hebben de tieners workshops gegeven: dans, zang en theater, en de open avond was een echt feest samen. Wat een talenten allemaal! Gaaf, Eva-Maria, dat je ons ook bij het dansen van alles geleerd hebt! Dankjewel ook voor de foto’s, Aikje! Dankzij deze is onze fotokaart al klaar!

Het was gaaf om te zien hoe we allemaal vooraan kwamen te staan, aan het eind van de afsluitende mis met Pr. Filip (met dank ook aan Vader Johannes): iedereen, die gekozen had om als leerling van Jezus Christus te leven, met Zijn kracht ons lichtje te laten schijnen, in Hem, met Hem en door Hem!

Tot ziens op het KISI-Feest!


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.