Jibb, LEV en KISI

Op dinsdag, woensdag en donderdag namiddag (26-28 augustus) vonden er rondom het KISI-huis allerlei zomeractiviteiten plaats: sport, spel en workshops. Bij Jibb, de LEV-groep, BJB en KISI was iedereen welkom! Daan van jibb had leuke spellen bedacht en alle nodige materialen meegebracht (dankjewel!). Het veldje achter het KISI-huis was vol van heerlijk sportende, spelende kinderen en tieners! Op woensdag gingen we dan met Nicole en haar collega’s van de LEV-groep naar het bos, waar zij levend stratego voor ons hadden voorbereid. In elke ronde werd er weer enthousiast gerend, getikt, en een nieuwe tactiek besproken. Ook hierbij was het een fijn om samen te spelen, kinderen uit de wijk en de KISIs met elkaar. Dit allemaal werd bekroond door een heerlijk avondeten in het KISI-huis, en zelfs de afwas werd met alle plezier en samenwerking gedaan. Op donderdag avond kwamen zo’n 50 mensen, groot en klein, naar de avond, die we samen met de kinderen in de workshops hadden voorbereid: dans, theater en zang. Gaaf wat jullie in de korte tijd hebben geleerd! Het was een feest, in deze dagen zo samen te mogen zijn – graag tot ziens!


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.