Comeback-feest in Grathem

Vandaag was het echt feest in Grathem, waar de KISIs van het Bisdom Roermond en KISI KEYs samen de musical „Lilli en de ongelofelijke comeback“ opvoerden. Het publiek deed enthousiast mee, mee „sjoenkelend“ vanaf het voorprogramma, en naderhand met groot applaus, ook voor alle vrijwilligers die dit optreden en ook de andere oefenweekenden samen hebben mogelijk gemaakt. Het was bijzonder om te zien hoe de KISI’s hun grenzen hebben verlegd en zo mooi, velen voor het eerst in hun rol, voor Jezus en tot zegen van de toeschouwers hebben gezongen en gespeeld.

„Ik spreek alleen Duits“, zegt een bezoeker, „maar tussen de kinderen zag ik de Liefde van God, in hun omgang met elkaar. En dat zij zo vol zijn van Jezus, dat is echt heel bijzonder en voelbaar.“

Nu gaat KISI in Limburg een nieuwe fase in: de kinderen zijn welkom bij de KISI CLUB in Herten, en misschien ontstaan er nog meer KISI CLUBs. Een ideale mogelijkheid om samen verder te groeien in het geloof. Sommige kinderen zullen mogelijk bij KISI KEY aansluiten en op die manier door het land touren.

Eén ding staat vast: de Limburgse KISIs zijn kanjers! En hun enthousiasme brengt vele mensen nieuwe hoop!


Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.